ARES PIQUÉ OLIVA

Actriu, directora i docent teatral, comença la seva formació a l’Escola de teatre Zum Zum de Lleida, sota la direcció de Ramon Molins i Eduard Muntada. Més endavant es llicencia en art dramàtic a l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, amplia la seva formació al Rose Bruford College de Londres i Scuola Europea del Arte del Attore a Sant Miniato.

Es forma en cant, veu, dansa, clown, commedia dell arte i teatre físic amb professors com Xavi Sabata, Anna Valldeneu, Monica Banucci, Teresa Roig, Janine Dahl, Esther Sabaté, Albert Bonet, Jon Davison, Alex Navarro i Caroline Dream, Lluis Graells, Carlo Boso o la cia Frantic Assembly… entre altres.

Com a actriu ha treballat en més d’una cinquantena d’espectacles amb diferents companyies i directors, entre els quals destaca Zum Zum Teatre, El Sidral, La Companyia del Príncep Totilau, Cametes Teatre, El Celller d’espectales, Companyia del Fur, … i amb directors com Norbert Martinez, Pep Pla, Martin Mckellan, Lluis Graells, Marc Hervás, Gabriel Solans, Ramon Molins,  Jaume Belló, Roser Guasch…
Actualment combina la seva feina com a actriu amb la docència a l’Aula de Teatre de Lleida, i la direcció de diversos grups i projectes teatrals entre els quals “Som Així”, “El Profesor”, “Nachthexen”, “El Carnaval dels animals”, “Maxi’n Love” etc.

Des de fa un any també forma part del Projecte LaSaleta, un espai alternatiu d’arts escèniques a Lleida en el marc del qual neixen iniciatives com LoMicrofest ( festival de microteatre de Lleida), les 24h ( tancades creatives d’artistes durant 24h) i les 12h d’Improvisació.